Thai orchid oslo eksorte

thai orchid oslo eksorte

Velkommen til oss for en hyggelig thailandsk matopplevelse i sentrumen av Oslo. Thai Orchid Cafe, Oslo: Se 97 objektive anmeldelser av Thai Orchid Cafe, vurdert til 4 av 5 på TripAdvisor og vurdert som nr. av 1 restauranter i Oslo. Skikkelig thaimat i et lokale som minner om at det lå en gresk restaurant her før. Pluss for Oslobys anmeldelse. Restaurantanmeldelse: Nuddelig thai-reise. Thai Orchid virker ikke særlig spennende når du ser stedet utenfra. Men vent til du.

Oslobys anmeldelse

TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Veldig god mat og hyggelig service. Er denne restauranten egnet for spesielle anledninger? Tilbyr denne restauranten bordservering? Ja Nei Ikke sikker. Skatter eller avgifter inngår ikke i tilbud. Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter.

Velg hva du vil spise

แหม่ม ภาวดี /Thai Orchid Restaurant / 7 OR Skikkelig thaimat i et lokale som minner om at det lå en gresk restaurant her før. Pluss for Oslobys anmeldelse. Restaurantanmeldelse: Nuddelig thai-reise. Thai Orchid virker ikke særlig spennende når du ser stedet utenfra. Men vent til du. Velkommen til oss for en hyggelig thailandsk matopplevelse i sentrumen av Oslo. Thai Orchid Cafe, Oslo: Se 97 objektive anmeldelser av Thai Orchid Cafe, vurdert til 4 av 5 på TripAdvisor og vurdert som nr. av 1 restauranter i Oslo. thai orchid oslo eksorte